Suomensarjan mestari MRT ry:n kuljettajalle

MRT ry:n kuljettaja Jarkko Aramo ajoi kartingin TAG Suomensarjan mestariksi.

ONNITTELUT JARKOLLE.

Terkuin

Eki

MRT ry

Alla Jarkon mietteitä kaudesta.

Kaudella 2015 olen ajanut kartingia KZ2 luokassa. Tämä oli minun ensinmäinen kausi. Tällä kaudella osallistuin harrastesarjaan nimeltä TAG Suomensarjan shifteri luokkaan. Ko. luokassa olen siis suomen mestari 😉

Tätä sarjaa on ajettu tällä kaudella Vihdissä, Kouvolassa, Lahdessa ja Lievestuoreella (Jyväskylä). Sarja koostuus 4 x iltakisasta (aikaajot + 2 kisalähtöä) ja 4 x päiväkisasta (aikaajot + 3 kisalähtöä). Yhteensä 20 kisalähtöä. Yhdenkisalähdön pituus on 15 kierrosta. (säännöistä löytyy lisä infoa)

Tällä kaudella olen osallistunut myös 8-alueen aluemestaruuskisaan (olin neljäs) ja Vihdin SM-kisaan (olin sijalla 14).

Tässä vähän linkkejä ja sääntöjä ko. luokasta ja tietysti muutama valokuva;)

Tälläistä kuului minun autourheiluun 2015 ja MRT:n lipunalla kisattiin koko kausi;)

Kaudella 2016 tulen ajamaan edelleen TAG Suomensarjaa ja samalla varmaan osallistun yhteen SM-kisaan (kisaa ei ole tiedossa vielä mikä se niistä on).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *